donderdag 18 maart 2010

Bijna vergeten: eindstand Februari

In alle hectiek bijna vergeten te bespreken: de stand van zaken per eind februari.

Om te beginnen was het alweer geen recordmaand. Vergelijk levert op dat februari 2006 in ieder geval nog een jaar blijft staan als beste februarimaand.

Daarbij dient wel vermeld te worden dat het dan alleen over buiten fietsen gaat. Het betere tacxwerk laat ik buiten beschouwing. Het helpt wel je conditie verbeteren, maar het is tenslotte niet echt fietsen.

Cut the crap, call the numbers. Februari was goed van 9 ritjes buiten, met een totaal van 584 kilometers. Het aantal uren op de fiets was verhoudingsgewijs veel, omdat bijna alles op de MTB werd verreden. Totaal aantal uren buiten: ruim 24. En nou de echt concurrentie-gevoelige informatie, namelijk het totaal aantal trainingsuren in februari.....

Nou, de concurrentie kan redelijk opgelucht ademhalen. Door de carnaval en wat andere verplichtingen bleef de teller staan op bijna 35 uur. Toch niet onaardig voor een februari. Maart zou wel wat meer uurtjes op moeten leveren, ondanks een klein weekje verblijf in het buitenland. Maar daarover meer over een week of 2.

1 opmerking:

nis zei

Door computercrash moet ik nog alles recoveren (met de hand :-( maar ik heb wel een urentotaal van februari... 35,6 uur. Met maar twee buitenritjes trouwens, de rest op Tacx.