woensdag 4 augustus 2010

Ver te zoeken

En dat geldt dan voor de vorm. Sinds vorige week worden er weer kilometers gemaakt, maar dat gaat niet vanzelf. Vanochtend ook weer een flinke slice "humble pie" moeten slikken.
Ging het de laatste maanden alleen maar over  hoe hard en hoe goed, vanmorgen was het Harken. Inderdaad, met een hoofdletter H. Gisteren, op weg naar huis met een mooie omweg (totaal 100K), ging het nog wel aardig maar vanochtend draaide het meer dan vierkant.

Verder ligt alles op schema voor de Tour for Life. Het benodigde sponsorgeld is binnen (dank aan alle donateurs!), het vervoer is in kannen en kruiken, de slaapplaatsen zo goed als geregeld. Er ontbreken nog maar twee dingen: mooi weer en vorm.

Dat eerste is out of our hands, aan dat tweede ga ik de komende weken werken. Te beginnen zaterdag met de Sean Kelly vanuit Vielsalm. De Ardennen en ik hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden, ben benieuwd of dat zaterdag ook weer zo is. Daarna volgen nog twee intensieve weken qua fietsen, waarna het in week 34 wat rustiger aan gaat, om aan het eind van die week naar Italië te vertrekken. Ik krijg er steeds meer zin in.

Geen opmerkingen: